Takimi lançues i projektit | Korfuz | 07/11/2014

Takimi lançues i projektit Netcastle u zhvillua nga partneri lider, Prefektura e Ishujve Jonian/ Njësia Rajonale e Korfuzit, në datë 7 Nëntor 2014. Takimi lançues u mbajt në zyrat e LP1, në të cilin partnerët diskutuan mbi identifikimin e situatës aktuale dhe për të vendosur mbi kalendarin e aktiviteteve të projektit, sipas planit përkatës.

Image: